nieuwbouwwoningen

te Gijzegem

Deze prachtige verkaveling van 3 loten waarvan lot 1 verkocht is. De beschikbare loten zijn (2a 98ca 99da) voor GB en lot 3 (4a 25ca15da) bestemd voor een Half-Open bebouwing. De gunstige ligging biedt tal van voordelen, gelegen in een "groen" dorp, met ontelbare hectare boomkwekerijen, bossen en weiden. In nabijheid vindt u meerdere fiets- en wandelroutes voor de sportievelingen onder ons. Op wandelafstand van scholen, winkels, openbaar vervoer. Alhoewel niet aan een grote verkeersader gelegen is Gijzegem zeer goed bereikbaar, vlotte verbindingswegen naar Wetteren - Aalst - Gent - Brussel en Dendermonde (E40 - N41).

De woningen worden duurzaam gebouwd met kwaliteitsvolle materialen in een rustige residentiële omgeving en ze zijn bovendien betaalbaar. De woningen worden Casco - winddicht opgeleverd. Verder afwerking is reeds mogelijk naar de eisen en smaak van de koper. Verkoop onder BTW-stelsel (21%) op de constructie en 10% registratie op de grondwaarde. Voor meer info of een vrijblijvend gesprek, neemt u contact op 052/52.80.30 of via info@goemanvastgoed.be.

De gunstige ligging biedt tal van voordelen.

Aanbod

Deze nieuwbouwwoningen zijn als volgt ingedeeld: o.a. inkom, gastentoilet, inpandige garage in (lot2) en een vrijstaande ruime garage naast de woning van lot 3 (3,5m x 10,5m), leef- en woonkamer, open keuken, berging/wasplaats. De verdiepingen hebben 3 slaapkamers, een uitgeruste badkamer en nog een extra berging of bureel ruimte. De zolderruimten kunnen volledig benut worden voor extra opbergruimte (ca. 27m² voor lot 2 en ca. 38m² voor lot 3). Beide woningen hebben een gevelbreedte van 7m en een diepte van 13,50m (lot 2) en 10m (lot 3).

Woningen

Entiteit Prijs Meer info
Lot 2 - gesloten bebouwing €236124

Verdiepingen

2

Slaapkamers

3

Bewoonb. opp.

182m²

Opp. gron

298m²

Lot 3 - VERKOCHT €0

Verdiepingen

2

Slaapkamers

3

Bewoonb. opp.

189m²

Opp. gron

425m²

Lot 1 - VERKOCHT €0

Verdiepingen

0

Slaapkamers

0

Bewoonb. opp.

-

Opp. gron

0m²

Ligging

De gunstige ligging biedt tal van voordelen, gelegen in een "groen" drop, ontelbare hectare boomkwekerijen, bossen en weiden. In nabijheid vindt u meerdere fiets- en wandelroutes voor de sportievelingen onder ons. Op wandelafstand van scholen, winkels, openbaar vervoer. Alhoewel niet aan een grote verkeersader gelegen is Gijzegem zeer goed bereikbaar, vlotte verbindingswegen naar Wetteren - Aalst - Gent - Brussel en Dendermonde (E40 - N41).

Contact

Elbeko
Villabouw en projectontwikkeling

052 45 95 40
info@elbeko.be

Andere projecten


Sint-Denijs-Westrem
Verkoop via CREAS bedrijfsvastgoed - 09 265 00 00  

Lees meer

modern wonen in Schoonaarde
Hedendaags concept in landelijke omgeving. 

Lees meer

Woningen Sint-Martens-Latem
Ruime woningen en zuid georiënteerde tuin. 

Lees meer

Krijtepark - Appartementen
Laatste twee appartementen te koop!  

Lees meer

U wenst een verkennend gesprek of u heeft vragen? Ons team helpt u graag verder.

Neem Contact Op