"Onze aanpak verhoogt de kwaliteit van uw bouwproject."

Paul, zaakvoerder

Onze Visie

Het is niet eenvoudig een complex gegeven als ‘kwalitatief bouwen’ te vatten in enkele woorden. U en Elbeko moeten elkaar leren kennen. We nemen de tijd om te luisteren, te overleggen en te optimaliseren zodat visie, wensen, mogelijkheden en beperkingen leiden tot een evenwichtig geheel dat goed en aantrekkelijk is.

Onze geoliede structuur levert een aantoonbaar beter project op. Ons team van specialisten blijft waken over de vele aspecten zoals ontwerp en ruimte, functionaliteit en comfort, techniek en duurzaamheid. Er is professionele aandacht voor elk onderdeel, ook als u het niet zelf ter sprake brengt.

Onze Werkwijze

Onze diensten

Één aanspreekpunt – één verantwoordelijke

We nemen uw bouwproject volledig in handen zodat u één aanspreekpunt heeft. Dit belangrijk principe is tevens een belangrijke troef. U bespaart namelijk heel veel tijd. Nog belangrijker is dat we een totaal overzicht hebben over uw bouwproject. De keuze van technieken kunnen bijvoorbeeld uw ruwbouw beïnvloeden, net zoals specifieke wensen voor interieur. Als algemene aannemer nemen we bovendien de verantwoordelijkheid over het geheel. Geen overbodige luxe in de steeds toenemende complexiteit rond bouwen.

Studiedienst

Zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoering ontfermen onze projectleiders zich over uw bouwproject. We brengen alle elementen samen zoals architectuur, stabiliteitsstudie, energiezuinigheid (EPB) enz. Een goede voorbereiding laat u tevens toe tijdig keuzes te maken zodat u finaal, zonder compromissen, de nieuwbouw hebt van uw dromen.

Interieurbegeleiding

Interieurafwerking betekent veel meer dan de juiste kleuren kiezen. We ondervinden dat de begeleiding van een interieurarchitect steeds zorgt voor een beter eindresultaat. Zowel de esthetische, technische als financiële kant wordt bekeken. We hebben daarbij aandacht voor u als bouwheer, u moet zich echt thuis kunnen voelen in het nieuwe interieur.

We denken mee van bij het voorontwerp

U kan reeds vroeg met ons in contact komen zodat we van bij de start kunnen meedenken over uw project. Er wordt dan een bouwteam gevormd met u als bouwheer, de architect en elbeko. Als professioneel zijn we dagelijks bezig met het bouwproces, deze ervaring delen geeft aanleiding tot een efficiënte, vlotte aanpak met een beter eindresultaat. Indien u wenst kunnen we ook aan budgetcontrole doen.

We zijn zelf aannemer

Elbeko heeft eigen ruwbouwploegen waardoor we het bouwproces beter beheersen. We zijn een algemene aannemer waarbij we verder gaan dan louter coördinatie. Het meedenken met de architect en de bouwheer zorgt voor een betere voorbereiding en bijgevolg voor een beter eindresultaat. We denken mee over bouwdetails en staan garant voor kwaliteit. Deze eigenschappen maken ons ook flexibel om eender welk bouwproject tot een goed einde te brengen.

Partners voor elke specialiteit

Bouwen bestaat uit vele specialisaties, elk verschillend in hun domein. We hebben ons daardoor omringd door gespecialiseerde partners voor elk onderdeel. Jarenlange samenwerking zorgt voor een vlotte samenwerking waarbij iedereen dezelfde waarden en normen hanteert.

Op maat van de klant

Bouwen is een belangrijke fase in uw leven die u jarenlang comfort moet geven. Wij passen ons aan zodat we de woning of villa bouwen waar u zich volledig in thuis voelt. Zowel de architectuur als de materialen voor exterieur en voor de binnen afwerking, zijn volledig vrij. We zien ons taak om u advies te geven over de duurzaamheid, techniciteit en de prijsimpact van de gekozen materialen. Met de diversiteit aan partners en leveranciers kunnen we leveren wat u wenst.

U wenst een verkennend gesprek of u heeft vragen? Ons team helpt u graag verder.

Neem Contact Op

Social Feed