Zwembad in gepolijste beton

Elbeko heeft zich gespecialiseerd in diverse toepassingen met beton. Een gekende toepassing is de bouw van kelders. Aangezien beton ook een hoge architecturale waarde heeft hebben we onze kennis verder uitgebreid met zichtbeton, waaronder zelf verdichtende beton tot toepassingen met specifieke motieven in reliëf enz.

Geschreven door elbeko op 09/12/2015

Toen de vraag kwam van OTEC pools om hun demo bad uit te voeren in beton hebben geen seconde getwijfeld. Het eindresultaat van de gepolijste kuip is meer dan geslaagd. Het polijsten wordt uitgevoerd wanneer de beton voldoende hard is. De bovenste laag wordt als het ware weggeschuurd, daardoor worden de granulaten zichtbaar en geaccentueerd. Een dergelijke afwerking is uiterst sterk en duurzaam. Zeker in vergelijking met een afwerking in klassieke mozaïek die na verloop van tijd regelmatig onderhoud vraagt. Bovendien geeft de kleur van de beton een origineel kleur aan het water.

Meer artikels

Investeren in vastgoed: Elbeko heeft al meer dan 50 jaar ervaring in projectontwikkeling en vastgoed.

Een slimme belegging die uw leven ook nog eens aangenamer maakt? Investeren in vastgoed is de beste investering die er is. Niet alleen uw eigen woning komt hiervoor in aanmerking, maar ook een huis of appartement dat u verhuurt. Het is de enige belegging die uw eigen leven aangenamer maakt, terwijl u meteen een goede investering doet. Een unieke combinatie. Bij het investeren in vastgoed spelen twee elementen een belangrijke rol: de verhuur- of gebruikswaarde en de meerwaarde.


04/01/2016

Social Feed

Elbeko
18/04/2018

Elbeko op de cover in de nieuwe editie van Home & Trends magazine :) Printversie nog niet gezien? Bekijk hem hier: https://bit.ly/2qFhGFb