Home Sweet Home: Nieuw bouwen met authentieke charme

Voor het bouwen deed het gezin een beroep op Elbeko. De Oost-Vlaamse totaalaannemer nam niet enkel de complete winddichte ruwbouw voor zijn rekening, maar ook de volledige afwerking.

Geschreven door Home Sweet Home magazine in "publicatie " op 21/05/2016

De projectleider van Elbeko was voor de bouwheren het vaste aanspreekpunt doorheen de bouwperiode.“We passen de verschillende puzzelstukken in elkaar, zorgen voor de technische uitwerking en voor een vlotte timing en opvolging. 

Villabouw op maat


De kwaliteit van elk bouwproject wordt reeds bij de voorbereiding bepaald. Met onze studiedienst besteden we hier veel aandacht aan zodat er tijdens de werken geen verrassingen meer zijn voor de bouwheer”, vertelt Tim Schauwvlieghe, bouwadviseur bij Elbeko. De bewoners maakten kennis met heel wat vaste gespecialiseerde onderaanemers van Elbeko, bijvoorbeeld voor het degelijke buitenschrijnwerk. Een ambachtelijke ramenmaker zorgde er voor alle maatwerk in afseliahout. Elbeko Interieurarchitect

De interieurarchitecte van Elbeko zorgde dan weer voor een begeleiding bij het invullen van de afgewerkte woning. De begeleiding gaat verder dan de keuze voor kleuren en materialen. “Omdat we het complete plaatje overzien, kunnen we de interieurplannen afstemmen op de bouwfase en de technische vereisten. Enkele voorbeelden zijn het verwerken van de ventilatieleidingen en het opmaken van een lichtstudie.” 

Elbeko is een bouwpartner met ervaring. Het familiebedrijf startte in 1962 en wordt ook vandaag nog geleid door vader en zijn twee zonen.


fotografie: Hendrik Biegs

Meer artikels

Investeren in vastgoed: Elbeko heeft al meer dan 50 jaar ervaring in projectontwikkeling en vastgoed.

Een slimme belegging die uw leven ook nog eens aangenamer maakt? Investeren in vastgoed is de beste investering die er is. Niet alleen uw eigen woning komt hiervoor in aanmerking, maar ook een huis of appartement dat u verhuurt. Het is de enige belegging die uw eigen leven aangenamer maakt, terwijl u meteen een goede investering doet. Een unieke combinatie. Bij het investeren in vastgoed spelen twee elementen een belangrijke rol: de verhuur- of gebruikswaarde en de meerwaarde.


04/01/2016

Strakke nieuwbouw met karakter

Elbeko start weldra met de bouw van deze moderne villa, een ontwerp van BEO ARCHITECTEN.


05/05/2017

Social Feed