Batibouwactie- Gratis Schilderwerken!

Gratis schilderwerken bij aankoop van het laatste nieuwbouwappartement regio Gent

Geschreven door Elbeko op 14/03/2018

Wij hebben nog één appartement te koop in het residentiële, rustig gelegen Krijtepark te Oostakker. Het twee slaapkamer appartement wordt volledig afgewerkt aangeboden met bijzonder veel aandacht voor degelijkheid en het aangenaam maken van de woonbeleving. Door zijn ligging en oppervlakte ook als investering interessant!


* Batibouw-actie: GRATIS schilderwerken Het schilders klaar maken van de gepleisterde muren inclusief afschuren, afplakken en het aanbrengen van de primer. Deze actie loopt van 15 maart 2018 t.e.m. 31 april 2018. Aanvullende voorwaarden: - Niet combineerbaar met andere tegemoetkomingen - Geldig bij een getekende overeenkomst zonder opschortende voorwaarden tussen 15/03/2018 en 31/04/2018

De omgeving is algemeen rustig en residentieel met aanpalend groen, op een boogscheut van Gent centrum. Dankzij deze uitstekende ligging met de nabijheid van winkels, onderwijs, openbaar vervoer en vlotte verbinding met de R4/E17/E40 is deze verkaveling geschikt voor alle leeftijden en gezinssamenstellingen.

Meer artikels

Strakke nieuwbouw met karakter

Elbeko start weldra met de bouw van deze moderne villa, een ontwerp van BEO ARCHITECTEN.


05/05/2017

Social Feed