nieuwbouwwoningen

te Gijzegem

Deze prachtige verkaveling van 3 loten waarvan lot 1 verkocht is. De beschikbare loten zijn (2a 98ca 99da) voor GB en lot 3 (4a 25ca15da) bestemd voor een Half-Open bebouwing. De gunstige ligging biedt tal van voordelen, gelegen in een "groen" dorp, met ontelbare hectare boomkwekerijen, bossen en weiden. In nabijheid vindt u meerdere fiets- en wandelroutes voor de sportievelingen onder ons. Op wandelafstand van scholen, winkels, openbaar vervoer. Alhoewel niet aan een grote verkeersader gelegen is Gijzegem zeer goed bereikbaar, vlotte verbindingswegen naar Wetteren - Aalst - Gent - Brussel en Dendermonde (E40 - N41).

De woningen worden duurzaam gebouwd met kwaliteitsvolle materialen in een rustige residentiële omgeving en ze zijn bovendien betaalbaar. De woningen worden Casco - winddicht opgeleverd. Verder afwerking is reeds mogelijk naar de eisen en smaak van de koper. Verkoop onder BTW-stelsel (21%) op de constructie en 10% registratie op de grondwaarde. Voor meer info of een vrijblijvend gesprek, neemt u contact op 052/52.80.30 of via info@goemanvastgoed.be.

De gunstige ligging biedt tal van voordelen.

Aanbod

Deze nieuwbouwwoningen zijn als volgt ingedeeld: o.a. inkom, gastentoilet, inpandige garage in (lot2) en een vrijstaande ruime garage naast de woning van lot 3 (3,5m x 10,5m), leef- en woonkamer, open keuken, berging/wasplaats. De verdiepingen hebben 3 slaapkamers, een uitgeruste badkamer en nog een extra berging of bureel ruimte. De zolderruimten kunnen volledig benut worden voor extra opbergruimte (ca. 27m² voor lot 2 en ca. 38m² voor lot 3). Beide woningen hebben een gevelbreedte van 7m en een diepte van 13,50m (lot 2) en 10m (lot 3).

Woningen

Entiteit Prijs Meer info
Lot 2 - gesloten bebouwing €236124 *

Verdiepingen

2

Slaapkamers

3

Bewoonb. opp.

182m²

Opp. gron

298m²

Lot 3 - VERKOCHT €0 *

Verdiepingen

2

Slaapkamers

3

Bewoonb. opp.

189m²

Opp. gron

425m²

Lot 1 - VERKOCHT €0 *

Verdiepingen

0

Slaapkamers

0

Bewoonb. opp.

-

Opp. gron

0m²

* Exclusief kosten zoals registratierechten op grondwaarde en BTW op constructiewaarde.

Ligging

De gunstige ligging biedt tal van voordelen, gelegen in een "groen" drop, ontelbare hectare boomkwekerijen, bossen en weiden. In nabijheid vindt u meerdere fiets- en wandelroutes voor de sportievelingen onder ons. Op wandelafstand van scholen, winkels, openbaar vervoer. Alhoewel niet aan een grote verkeersader gelegen is Gijzegem zeer goed bereikbaar, vlotte verbindingswegen naar Wetteren - Aalst - Gent - Brussel en Dendermonde (E40 - N41).

Contact

Elbeko
Villabouw en projectontwikkeling

052 45 95 40
info@elbeko.be

Andere projecten


Sint-Denijs-Westrem
Verkoop via CREAS bedrijfsvastgoed - 09 265 00 00  

Lees meer

Woningen Sint-Martens-Latem
Ruime woningen en zuid georiënteerde tuin. 

Lees meer

Krijtepark - Appartementen
Laatste appartement te koop!  

Lees meer

Bouwgrond Sint-Martens-Latem
Zuidgericht en geschikt voor open bebouwing. 

Lees meer

U wenst een verkennend gesprek of u heeft vragen? Ons team helpt u graag verder.

Neem Contact Op