Wesemaels hof in Schoonaarde

Prijzen zijn voor een volledig afgewerkte woning inclusief tuinaanleg!

Dit project is tot stand gekomen dankzij de vraag om een authentieke hoeve te renoveren. Het mooi gelegen perceel bood namelijk mogelijkheden voor een tof hedendaags concept, een modern woonerf met enkele private woningen. We bieden drie individuele woningen aan, elk met zijn troeven.

Er is gekozen om de basis vorm van de authentieke hoeve te behouden met een makeover in hedendaagse materialen. Het middenplein maakt deel uit van het private woonerf en biedt toegangen voor alle bewoners. Door de inplanting en de architectuur behoudt elke woning zijn privacy. Voor de wagens zijn er bij elke woning private carports voorzien. Bovendien kijkt elke woning uit op de open landelijke omgeving.

Hoge woonkwaliteit dankzij het concept en de materialisatie.

Aanbod

We bieden drie woningen aan met elk een volwaardige indeling voor diverse gezinnen. Zo zijn er bijvoorbeeld steeds drie slaapkamers aanwezig. De woningen van loten 2 en 3 zijn heel gelijkaardig met beide een grondoppervlakte van 565 m² en 618 m² en een bewoonbare oppervlakte van 190.5 m² + een terras op de eerste verdieping van 12m². Aan de inkom heb je rechtstreeks een handige, ruime vestiaire en is er een bureau/polyvalente ruimte + berging. Aan de andere zijde is de leefruimte met toffe zithoek, eetplaats en een aangename keuken. de grote glaspartijen verzorgen de lichtinval én laten u genieten van de omgeving. De eerste verdieping heeft naast de master bedroom met dressing, badkamer en een terras nog twee extra slaapkamers, een douchekamer en een aparte wc. Lot 4 is een compactere woning met een bewoonbare oppervlakte van 173 m² op een grond van 300 m². De leefruimte, eetplaats en keuken vormen een tof geheel met veel lichtinval en op de verdieping zijn eveneens drie slaapkamers aanwezig. Prijzen zijn voor een volledig afgewerkte woning inclusief tuinaanleg!

Woningen

Entiteit Prijs Meer info
Woning 2 €497000 *

Verdiepingen

2

Slaapkamers

3

Bewoonb. opp.

208m²

Opp. gron

636m²

Woning 3 €507000 *

Verdiepingen

2

Slaapkamers

3

Bewoonb. opp.

208m²

Opp. gron

689m²

Woning 4 €429000 *

Verdiepingen

2

Slaapkamers

3

Bewoonb. opp.

190m²

Opp. gron

371m²

Woning 1A - VERKOCHT €0 *

Verdiepingen

2

Slaapkamers

2

Bewoonb. opp.

90m²

Opp. gron

96m²

Woning 1B - VERKOCHT €0 *

Verdiepingen

2

Slaapkamers

2

Bewoonb. opp.

124m²

Opp. gron

223m²

* Exclusief kosten zoals registratierechten op grondwaarde en BTW op constructiewaarde.

Ligging

De woningen zijn gelegen aan de Vrankrijkstraat te Schoonaarde, gelegen tussen Aalst, Dendermonde en Wetteren. Door de landelijke omgeving en de uitstekende oriëntatie is het bijzonder aangenaam wonen in deze omgeving.

Contact

Elbeko
Villabouw en projectontwikkeling

052 45 95 40
info@elbeko.be

Andere projecten


Woningen Sint-Martens-Latem
Ruime woningen en zuid georiënteerde tuin. 

Lees meer

Krijtepark - Appartementen
Laatste appartement te koop!  

Lees meer

Nieuwe verkaveling - Denderleeuw
15 energiezuinige woningen met een uitstekende ligging en oriëntatie.  

Lees meer

U wenst een verkennend gesprek of u heeft vragen? Ons team helpt u graag verder.

Neem Contact Op